Even voorstellen

Marijke - therapeut orthokliniek Oost

Mijn naam is Marijke Lentferink

 

In 1999 ben ik gaan werken in een natuurgeneeskundige praktijk waar ik ben opgeleid tot colonhydrotherapie deskundige. 5 Jaar was ik verantwoordelijk voor de darmspoelingen die wij in onze huidige praktijk natuurlijk ook doen. Dit stond aan de basis van mijn loopbaan als therapeut. In 2004 ben ik gestart bij de Orthokliniek.

 

De afgelopen 12 jaar heb ik meerdere opleidingen gevolgd; voedingsdeskundige, natuurgeneeskundig therapeut, orthomoleculaire therapeut, ooracupunctuur, bioresonantie, energetisch integraal therapeut, de HBO Bachelor Diëtics and Nutrition en als laatste vrouw en hormonen.

 

Na jaren met de Biohcg te hebben gewerkt heb ik erg veel ervaring opgedaan in het begeleiden en coachen van mannen en vrouwen. De Biohcg hebben we verfijnd en verbeterd en heet nu Bio Original. Biohcg Original is een van de langst bestaande biohcg kuren, ontwikkeld bij de Orthokliniek. Hierbij heb ik een boekwerk geschreven Beter in Balans, een gezonde leefstijl na gewichtsafname.

 

Door de veelzijdigheid en invalshoeken kan ik voor de cliënt een zo goed mogelijk onderzoek doen naar de oorzaak van de klacht en hiervoor een behandelplan maken, wat het zelfregulerend vermogen van het lichaam stimuleert.

 

Doordat ik zelf veel sport, ik heb inmiddels 3 marathons en meerdere halve marathons gelopen, weet ik als geen ander hoe belangrijk specifieke voeding is in die periode. Ik begeleid mensen van start naar het gewenste doel naar aanleiding van hun hulpvraag.

 

Ik ben aangesloten bij de VBAG, de MBOG en het overkoepelende orgaan RBCZ.

Tevens ben ik aangesloten bij de BCHT, de beroepsvereniging voor colonhydrotherapie. Hiermee voldoe ik aan de laatste eisen volgens de richtlijnen van de zorgverzekeraars. 

 

Marijke 

Mail met Marijke

Uw mail consult wordt door Marijke zo spoedig mogelijk behandeld.
Mocht u een dringende vraag hebben kunt ook mailen met de administratie via deze link

Voornaam:*
Achternaam:*
Adres:
Postcode:*
Plaats:
Geboortedatum:*
E-mail:*
Opmerking/vraag:*
Een * bij een veld, betekent dat dit veld verplicht is!