Behandelingen

Of u nu op zoek bent naar een dieetschema, een vetarm dieet of wilt afvallen na een zwangerschap, bij Orthokliniek Oost helpen wij u graag. Naast afvallen zijn wij ook specialist in het stoppen met roken, helpen wij u graag om uw hooikoorts klachten te verlichten en kunt u bij ons hart- en stressmeting doen. Daarnaast zijn er bij ons behandelingen mogelijk tegen hoofdpijn/migraine, vermoeidheid en overgangsklachten. Kortom alles om uw gezondheid te bevorderen. Bekijk de verschillende behandelingen en laat u informeren door onze therapeuten.

 

Download hier onze folder

Leonie, Marijke en Marloes

 

Van acupunctuur bij het stoppen met roken tot een bio hcg kuur om af te vallen. Wij staan graag voor u klaar. Diverse behandelingen zetten wij in om u een gezond leven te bieden. Ook detoxen behoren tot de mogelijkheden.


Bent u benieuwd naar wat wij te bieden hebben bekijk dan onze behandelingen of koop uw producten in onze webshop.

 

 

Helaas hebben wij besloten om per direct de kliniek te sluiten, in ieder geval tot 6 april. Dit omdat wij het beste willen voor jullie en we geen risico willen nemen met jullie gezondheid. We hopen op jullie begrip voor deze maatregel.
 

Wij zijn wel gewoon bereikbaar op 0541-294885 om spullen op te sturen en belconsulten te verrichten.
Pas goed op jezelf!